WIJ BIEDEN

BURO MERK
BOLD BRANDING

WIJ VERSTERKEN JOUW MERK

Wij bieden strategische, conceptuele en creatieve oplossingen die jou als ondernemer helpen om een sterk fundament te realiseren voor je merk, je bedrijf en je ondernemerschap. Wij zorgen ervoor dat je opvalt, uniek bent en BOLD. Afhankelijk van je specifieke vraag, richten wij met jou op een of meerdere pijlers: MERK, MARKT & MEDIA.

Buro Merk Bold Branding Merkcreatie

MERK

Je merk bepaalt wie je bent, wat je uitstraalt, welke boodschap je uitdraagt en je positie in de markt. Een sterk en herkenbaar merk is daarom cruciaal voor elke ondernemer en elk bedrijf en het vormt het fundament voor je succes. Wil je een nieuw merk creëren of juist een bestaand merk vernieuwen zodat het (weer) 100% klopt? Wij richten met jou op het bepalen van de essentiële elementen die hiervoor nodig zijn:

 

 • Bedrijfs-/merknaam & pay-off
 • Merkwaarden
 • Doelgroep(en)
 • Merkidentiteit & persoonlijkheid/tone of voice
 • Merkpropositie
 • Merkpositionering
 • Merkstrategie

MARKT

Als ondernemer maak je veel keuzes. Een belangrijke keuze is om te bepalen op welke markt jij je richt, hoe jij je als merk positioneert en hoe je jouw ideale klanten bereikt.

Deze kernvragen vormen het fundament van marketing, en zicht hierop is essentieel zodat jij helder hebt welke markt en doelgroepen voor jou de meeste potentie bieden én hoe je ze gaat bereiken. Wij richten met jou op het inzichtelijk krijgen en bepalen van de essentiële elementen die hiervoor nodig zijn:

 

 • Concurrentie
 • Doelgroepen
 • Propositie
 • Strategie
 • Strategie implementatie
Buro Merk Bold Branding Merkcreatie
Buro Merk Bold Branding Content Creatie

MEDIA

De visuele identiteit en herkenbaarheid van jouw merk zijn fundamenteel in het creëren van een sterk merk. Een sterke visuele branding zorgt ervoor dat je merk bij mensen indruk maakt. Cruciaal omdat mensen binnen 2 seconden al een eerste indruk vormen.

De visuele middelen vertalen de belangrijkste merkwaarden en identiteit en zijn niet alleen een essentiële basis maar ook een platform om constant je merk te laden, je propositie(s) te communiceren, nieuwe klanten aan te trekken en vooral ook huidige klanten te binden.

Vanuit onze expertise kunnen wij met jou richten op het creëren van nieuwe media of het restylen van bestaande media.

WIJ BIEDEN JOU ONZE EXPERTISE

Branding

Je merk bepaalt wie je bent, wat je uitstraalt, welke boodschap je uitdraagt en je positie in de markt. Een sterk en herkenbaar merk is daarom cruciaal voor elke ondernemer. Hiervoor is een goed doordachte branding nodig die past bij jou en je bedrijf.

.

WebDesign

Een sterke en heldere website is voor iedere ondernemer een onmisbare basis en digitaal platform om je merk te laden, je propositie(s) te communiceren, je product/service te verkopen en nieuwe klanten aan te trekken.

.
k

Content Creatie

Sterke en duidelijke content is een belangrijk onderdeel van je merk en het is essentieel dat de content mensen raakt en de boodschap communiceert. Content is king en rake woorden maken het verschil.

.

Consulting

Heb je behoefte aan consulting, dan kunnen wij vanuit brede ervaring en kennis op het gebied van branding, strategie, marketing & sales, concepting, business development en ondernemerschap met jou hierop richten.

.

LET’S GROW YOUR
BRAND & BUSINESS