WIJ BIEDEN

CONSULTING

WIJ VERSTERKEN
JOUW ONDERNEMERSCHAP

Als ondernemer werk je vanuit je eigen overtuiging en visie. Dit maakt jouw ondernemerschap uniek en succesvol, maar het kent ook zeker een valkuil. Als ondernemer heb je soms een sparringpartner nodig. Iemand die je kan coachen door je kritische vragen te stellen, een betrokken partner die samen met jou richt op cruciale zaken waarmee je worstelt of juist op nieuwe mogelijkheden richt die je merk en ondernemerschap verder brengen.

Heb je als ondernemer al ervaring en ben je op een punt beland waar je bijvoorbeeld niet verder komt, de groei stagneert of je niet weet welke stappen handig of juist nodig zijn om verder te komen? Dan kunnen wij je helpen. Vanuit een no-nonsense en persoonlijke betrokkenheid gaan wij met jou richten op het vaststellen en verhelpen van de knelpunten die jou of je onderneming afremmen of in de verkeerde richting sturen.

CONSULTING

CONSULTING

 

Soms zie je door de bomen het bos niet meer of merk je de spreekwoordelijke olifant in de kamer niet (meer) op. Juist dan is helder, objectief en concreet advies voor elke ondernemer essentieel.

Heb je behoefte aan consulting op een specifiek gebied, dan kunnen wij vanuit brede ervaring en kennis op het gebied van branding, strategie, marketing & sales, concepting, business development en ondernemerschap met jou hierop richten.

Wij hanteren hiervoor een tarief van EURO 90 per uur (prijzen zijn exclusief BTW).

Buro Merk Bold Branding Consulting

LET’S GROW YOUR
BRAND & BUSINESS