Voor wie

BURO MERK
VOOR ONDERNEMERS

MAAK WERK VAN JOUW MERK

Een sterk merk en een goed doordachte branding zorgen ervoor dat je herkenbaar en onderscheidend bent in de markt, zichtbaar bent voor nieuwe klanten, je een sterkere mate van klantenbinding realiseert, klanten bereid zijn om een hogere prijs voor je product/service te betalen en je meer omzet en business kunt realiseren.

Het creëren van een sterk merk begint met het bepalen van de fundamentele zaken zoals je merkwaarden, je merkidentiteit, je merkpositionering en je merkpersoonlijkheid. Een merk is je DNA met een heldere, krachtige en mooie visuele verpakking en is cruciaal om als ondernemer succesvol te zijn. Een merk is meer dan een mooi logo en vraagt ook regelmatig aandacht en onderhoud om ervoor te zorgen dat je positionering onderscheidend blijft en je herkenbaarheid optimaal is.

Buro Merk Bold Branding Ondernemer

BEN JIJ ONDERNEMER?

Buro Merk is er voor ondernemers. Ben je van plan om te gaan ondernemen, of ben je een ervaren ondernemer en wil je dat jouw merk staat als een huis? Dan ben je bij Buro Merk aan het juiste adres. Wij maken werk van jouw merk!

Net als alles heeft jouw merk aandacht nodig. Zeker als je gaat starten en een plek in de markt wilt veroveren en herkenbaarheid wilt creëren, maar ook als je vindt dat jouw huidige merk een sterkere positionering nodig heeft.

Heb je de basis al op orde en zoek je juist hulp op een specifiek gebied zoals concepting, marketing of strategie, ook dan gaan wij graag voor jou aan het werk.

STARTENDE
ONDERNEMER?

 

Ben je een startende ondernemer of (onderdeel van) een startup? Dan zijn de eerste stappen in het ondernemerschap cruciaal en daarom nemen wij deze graag samen met jou/jullie, om ervoor te zorgen dat de basis klopt. We gaan samen met jou ervoor zorgen dat je nieuwe merk een verpletterende eerste indruk maakt en je op die manier een vliegende start krijgt!

.
Buro Merk Bold Branding
Buro Merk Bold Branding Ondernemer

ERVAREN
ONDERNEMER?

 

Ben je al ondernemer en vind je dat je merk een sterkere positionering nodig heeft, een finetuning of een vernieuwing verdient? Dan gaan we samen met jou kritisch kijken naar waar je nu staat en waar je naartoe wilt met je onderneming en je merk. Ook als je los van je huidige merk/bedrijf, een nieuw merk wilt creëren, dan gaan wij samen met jou ervoor zorgen dat je nieuwe merk een sterk fundament krijgt!

.

LET’S GROW YOUR
BRAND & BUSINESS