OVER ONS

BURO MERK
IS NO-NONSENSE

WIE ZIJN WIJ

Het team van Buro Merk bestaat uit het ondernemerskoppel Patrick de Vries en Yvonne Cup  |  CUP Design. Vanuit Zuid-Spanje werken wij met een kritische en vooral persoonlijke betrokkenheid en een no-nonsense aanpak. Wij zijn professionals met brede kennis en ervaring. Ons doel is om jou als ondernemer de start te bieden die jij nodig hebt óf juist de versnelling of finetuning om nog succesvoller te ondernemen.

Wij zijn open, transparant, direct en houden van korte lijnen. Hierdoor kunnen wij samen met jou zo efficiënt en effectief mogelijk werken en jouw investering optimaal vertalen naar zicht- en tastbare resultaten.

Daarnaast werken wij waar nodig samen met andere professionals om ervoor te zorgen dat wij jou als ondernemer zo goed mogelijk kunnen helpen.

MEET THE TEAM

Buro Merk Bold Branding Patrick

PATRICK DE VRIES

 

Patrick heeft zijn ervaring opgedaan bij grote en kleine (inter)nationale organisaties op het gebied van evenementen, beurzen en congressen waar merk en mens altijd centraal stonden én als zelfstandig ondernemer.

Zijn brede ervaring en kennis op het gebied van branding, concepting, marketing, strategie en sales zorgt ervoor dat hij op strategisch en praktisch vlak kan adviseren en (mee)denken.

YVONNE CUP

 

Yvonne heeft haar ervaring als grafisch vormgever opgedaan bij meerdere marketing & communicatiebureaus, drukwerk intermediairs én als zelfstandig ondernemer.

Haar brede ervaring en kennis op het gebied van branding, vormgeving, communicatie en creatie zorgt ervoor dat zij op zowel strategisch alsook praktisch vlak kan adviseren, (mee)denken en creëren.

Buro Merk Bold Branding Yvonne

ONZE WERKWIJZE

Als ondernemers begrijpen wij dat jouw tijd kostbaar is en dat geldt ook voor ons. Om te kunnen bepalen of wij jou kunnen helpen met een specifieke vraag, investeren wij graag 30 minuten digitale tijd voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij kennismaken, inventariseren en bepalen of er een match is voor een vervolg.

Op basis van wat jij als ondernemer concreet nodig hebt, zullen wij jou voorzien van een voorstel waarin we benoemen op welke gebieden wij jou gaan ondersteunen en welke investering daarvoor nodig is. Deels zal deze investering voor jou financieel zijn, maar wij vragen jou ook om tijd te investeren aangezien jouw betrokkenheid cruciaal zal zijn om jou als ondernemer verder te brengen.

CONNECT
WITH US